Våra tjänster

  • Byggtjänst: Inomhusarbeten
  Måleriarbeten

  Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

  • Byggtjänst: Inomhusarbeten
  Köksrenovering

  Vi utför alla typer av köksmonteringar och renoveringar. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

  • Byggtjänst: Utomhusarbeten
  Lägger golvpaneler

  Behöver du hjälp med golvinstallation i Stockholm med omnejd? Våra skickliga specialister arbetar med alla typer av golv och har kunskap och redskap som behövs. Dessutom använder vi endast högeffektiva och miljöanpassade metoder och material.

  • Byggtjänst: Inomhusarbeten
  Badrumsrenovering

  Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

  • Byggtjänst: Utomhusarbeten
  Snickerier

  Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

  • Byggtjänst: Utomhusarbeten
  Lägga in heltäckningsmatta

  Rätt typ av matta till rätt typ av inredning skapa en lyxig atmosfär. Känner du dig osäker på att mäta och lägga din heltäckning själv, står vi gärna till tjänst med detta. Vi har professionella mattläggare som kan komma hem till dig och mäta hur mycket matta som behövs och även lägga den åt dig.